De Fivelgroep heeft veel materiaal tot haar beschikking. Aangezien het materiaal niet iedere week in gebruik is, is een deel van het materiaal beschikbaar gesteld voor verhuur. Heeft u interesse in het huren van één van onderstaande artikelen, dan kunt u het vragenformulier aan de rechterkant van deze pagina gebruiken, of een mail sturen naar (...) We zouden dan graag van u willen weten wat en wanneer u wilt huren. Door iets bij de Fivelgroep te huren bent u niet alleen goedkoper uit, maar steunt u de scoutinggroep ook! 100% van de opbrengsten gaat naar de scoutinggroep.

Huurt u iets van de Fivelgroep? Dan zijn onze verhuur voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden vindt u terug in het huurcontract. 


Bankjes en tafel

Picknickset bestaande uit een tafel en twee bankjes (opklapbaar).

 

Een complete set wordt verhuurd voor  €25,- (per weekend)

Transport is in overleg mogelijk.


Groepstent

Diverse afmetingen mogelijk (4x4, 4x6, 4x8 meter).

Huurprijs 4x4, 4x6 €100,- (per weekend)

Huurprijs is inclusief opbouw, afbraak en transport kosten in een straal van 10 km vanaf Delfzijl. Huren voor langere periode kan ook. Vraag hiervoor naar de prijs.

 


Legertent

Deze tent heeft de afmetingen van ca. 10x5 meter. Dit is een zeer robuuste tent en heeft overal sta-hoogte!

 

Huurprijs €150,- (per weekend)

 

Huurprijs is inclusief opbouw, afbraak en transport kosten in een straal van 10km vanaf Delfzijl. Huren voor langere periode kan ook. Vraag hiervoor naar de prijs.

 

Huurvragen