Sinds 2010 is ons clubgebouw te huur.  Het clubgebouw en de terreinen rondom het clubgebouw zijn in 2010 volledig gerenoveerd! Het gebouw staat in een perfecte scouting omgeving. Je vindt ons gebouw middenin het bos, op slechts 15 minuten lopen van het centrum van Delfzijl en Appingedam. Daarnaast is het 10 minuten lopen naar het treinstation en slechts 5 minuten lopen naar de bushalte. Het gebouw staat aan het Damsterdiep. Perfect voor kano- en vlottentochten. Een kano tocht door Appingedam (c.a. 5 km)  is met zijn beroemde hangende keukens een echte beleving! Kortom de perfecte (zomer)kamp locatie

Info:

Het gebouw is voorzien van een ruime keuken met een 4 pits horeca gasstel, een grote koelkast en ruim voldoende potten en pannen.  Daarnaast heeft het gebouw 2 grote zalenr. Er zijn 2 heren- en 2 dames toiletten en een badkamer. Een telefoon is aanwezig evenals gratis draadloos internet!

 

 

Terrein en Omgeving:

Het clubgebouw staat in een bosrijk park wat een ideale omgeving is voor allerlei scouting activiteiten. Het Damsterdiep is ideaal voor kano- en vlottentochten. Materiaal voor vlotten  is op het clubgebouw aanwezig en 5 Canadese kano's zijn voor een klein bedrag te huur. In de nabijheid van Delfzijl ligt het Schildmeer. In de zomermaanden is een boottocht naar het Duitse eiland Borkum mogelijk. Meer info over de omgeving is te vinden op de site van de VVV Delfzijl / Appingedam.

Verhuur info:

Huurprijs: € 4,- p.p.p.n (met een minimum van € 100,- p.n.)
Borg: € 100,-
Contactpersoon: Geuko Elderman
Tel: 06-12128630
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.