De Fivelgroep heeft veel materiaal tot haar beschikking. Aangezien het materiaal niet iedere week in gebruik is, is een deel van het materiaal beschikbaar gesteld voor verhuur. Heeft u interesse in het huren van één van onderstaande artikelen, dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zouden dan graag van u willen weten wat en wanneer u wilt huren. Door iets bij de Fivelgroep te huren bent u niet alleen goedkoper uit, maar steunt u de scoutinggroep ook! 100% van de opbrengsten gaat naar de scoutinggroep.

Huurt u iets van de Fivelgroep? Dan zijn onze verhuur voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden vindt u terug in het huurcontract. 


Bankjes en tafel

Picknickset bestaande uit een tafel en twee bankjes (opklapbaar).

 

Transport is in overleg mogelijk.


Tenten

Diverse tenten (let op: onderstaande foto is slechts één van de tenten die tot onze beschikking hebben. Heeft u een grotere of kleinere tent nodig? Laat ons dit dan weten)

Huurprijs is inclusief opbouw, afbraak en transport kosten in een straal van 10 km vanaf Delfzijl. Huren voor langere periode kan ook. Vraag hiervoor naar de prijs.


 

Voor het huren van bovenstaande, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

G-NQ4RWQZHZC