Opkomsten weer van start

Vanaf zaterdag 2 mei gaan we onder enkele maatregelen weer starten met de opkomsten. Alle leden hebben hierover informatie via de mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de groepsecretaris via info@fivelgroep.nl.

Tijdens de fysieke opkomsten treffen wij altijd de volgende maatregelen:

  • De coronamaatregelen van de Rijksoverheid blijven gelden en bovendien leidend.
  • Er heeft maar één speltak tegelijk opkomst. Dat houdt in dat er afwijkende opkomsttijden zullen gelden.
  • Er mogen enkel buitenprogramma’s georganiseerd worden. Dat betekent dat er bij (voorspelling van) slecht weer geen opkomsten zullen plaatsvinden. Om zeker te weten of er opkomst is i.v.m. het weer, zullen wij elke zaterdagochtend (uiterlijk 8:30 uur) op onze site www.fivelgroep.nl een update hierover geven.
  • We willen jeugdleden vragen om zo veel mogelijk zelfstandig naar de opkomsten te komen (dit geldt uiteraard niet voor bevers en sommige welpen/dolfijnen). Mocht het jeugdlid toch gebracht worden, willen we de ouders vragen om direct weer weg te gaan. Ouders kunnen bijvoorbeeld tot het bruggetje meelopen.
  • We willen jeugdleden vragen om na de opkomst direct naar huis te gaan. Dit heeft te maken met de tijd die we tussen de opkomsten gepland hebben om bijvoorbeeld sanitair schoon te maken.
  • Het is wegens hygiënemaatregelen helaas niet mogelijk om gezamenlijk ranja te drinken op het gebouw. Daarom willen we jeugdleden vragen hun eigen drinken mee te nemen.

Opkomsttijden

Gebouw:  
09:00 - 11:00 Bevers
12:00 - 14:00 Dolfijnen
15:00 - 17:00 Welpen
13:30 - 16:30 Scouts
Schildmeer:  
11:00 - 13:00 Zeeverkenners 1 
14:00 - 16:00 Zeeverkenners 2
Gaat de opkomst door? 

Aankomende opkomst gaat door

Eventuele afgelasting vanwege het weer zal hier worden vermeld op zaterdag vóór 08:30 uur

 

 

 

 

We bouwen aan een eigen haven!

Sponsor een metertje voor onze locatie aan het Schildmeer Het is voor ons een droomplek. Maar ook, na jaren, eindelijk een vaste plek. We hebben het over een nieuwe locatie aan het Schildmeer (tussen Appingedam en Slochteren). U kunt ons helpen door...

Klik hier voor meer info en doneren >

Wie zijn wij?

Scouting Fivelgroep-Eemsmond bestaat al meer dan 100 jaar in de regio rondom Delfzijl. De groep is in 1910 opgericht en is daarmee één van de oudste scoutinggroepen van Nederland. Het clubgebouw staat in het Tuikwerderrak park, achter het ziekenhuis, in Delfzijl. Een unieke locatie in het bos en aan het water van het Damsterdiep. 

Lid worden?

Ontdek scouting!

Al vanaf 5 jaar is er veel te beleven!
4 keer mag je vrijblijvend meedoen!

Onze locaties

  • Vlotterspad 25, 9934 PV Delfzijl

 

  • Damsterweg 32, 9629 Steendam

 

Volg ons!

Contact

Bezoekadres 
clubgebouw:
Vlotterspad 25
9934 PV, Delfzijl

Postadres:
Hoofdweg 13
9939 PA, Tjuchem
 
E-mail: info@fivelgroep.nl
Tel clubgebouw:  0596-617949
  (alleen op zaterdag)