De Welpen zijn samen met de Dolfijnen het op één na jongste speltak van de Fivelgroep. Zowel jongens als meisjes van 7 tot 11 jaar kunnen bij de Welpen terecht. De Welpen zijn te herkennen aan hun groene uniform. 

De Welpen vallen onder land scouting, wat inhoudt dat de programma's zoveel mogelijk buiten in de bossen plaatsvinden. Deze programma's zijn erg gevarieerd. Je kunt dan denken aan een spannend spel in het bos, maar ook aan het leren van knopen, kaart en kompas lezen of een hike lopen!

Net als bij de rest van de Fivelgroep zijn de Welpen een gemengd speltak. Voor jongens en meiden dus. Er zijn ongeveer 20 tot 25 welpen die begeleid worden door vrijwilligers. Zij zorgen er iedere zaterdag weer voor dat er een fantastisch programma klaar staat! 

Een aantal keer per jaar gaan de Welpen op kamp. Zo gaan ze ieder jaar naar het Noordelijk Pinksterkamp (NPK). En wordt er wel eens gekampeerd op het clubgebouw.

De opkomsten van de welpen zijn op zaterdagochtend van 09:30 uur tot 11:30 uur bij het clubgebouw in Delfzijl. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op. 

 

Welpen

  • Jongens en meiden
  • 7 - 10 jaar
  • Zaterdag 9:30 - 11:30 uur
  • Locatie: Delfzijl

 

 

 

 

 

 

G-NQ4RWQZHZC